Tak for deltagelsen!

Hvis man tager 22 søde, dejlige og inspirerende voksne og deres 20 unger – og blander det med en harmonikaspiller, noget folkedans, et indkøb i Tyskland, en tur til slagteren, en stor grill, et godt anlæg, lyskæder og et rimeligt vejrlig – så kan man næsten ikke undgå at have en god havefest. Så det havde vi – tak for dagen  og natten allesammen, det var formidabelt…og tak for alle de fine gaver til konen – og tillykke med dagen smukke 🙂 Resten af billederne kan ses på Flickr!

Erla 38 årErla 38 årErla 38 årErla 38 årErla 38 årErla 38 årErla 38 årErla 38 årErla 38 årErla 38 årErla 38 årErla 38 årErla 38 årErla 38 årErla 38 år

- 3 kommentarer til Tak for deltagelsen!

3 Replies to “Tak for deltagelsen!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading