Mageløst

 

 

Solen bagte i tre hele dage, da vi drog mod vestkysten. Máni var ikke meget for det, fordi jeg havde vist ham et videoklip om hestehuller. Ikke særlig pædagogisk måske, men på den anden side, så står selvsamme far jo også og prædiker om bortsprængte fingre og ødelagte øjne d. 31. december hvert år. At gå til Vesterhavet og fyrværkeri med en smule respekt skader jo ikke. Anyway, vi indgik et kompromis, og jeg lovede Máni at vi kun badede der hvor der var kystlivredning. Derefter blev der shoppet camping-grej, så nu har vi et rimeligt udvalg af tur-udstyr, som stod prøven.

Dagene blev brugt i selskab med bedstemor og Troels, med bedstemor som den glade giver af både campingtur og tur til Tivoli i Arhus (tak for det!). Når vestkysten ligger badet i sol, med lun sommervind og legesyge bølger, så er det mageløst. Ungerne synes det var superfedt, og som familie er det også lækkert bare at kunne lade dem tulle rundt på campingpladsen i forvisning om at det er ganske trygt. Og der var både opvarmet pool, tre legepladser, hoppepude und so weiter…

Nu står den på udpakning og husklargøring, inden hverdagen så småt starter i næste uge. Sidste tur, bliver en tur til KBH for at fejre Astas fødselsdag og hente mor i lufthaven 🙂

Sommerferien 2013? Fem stjerner 😉

Vesterhavstur med mor og TroelsVesterhavstur med mor og TroelsVesterhavstur med mor og TroelsVesterhavstur med mor og TroelsVesterhavstur med mor og TroelsVesterhavstur med mor og TroelsVesterhavstur med mor og TroelsVesterhavstur med mor og TroelsVesterhavstur med mor og TroelsVesterhavstur med mor og TroelsVesterhavstur med mor og TroelsVesterhavstur med mor og TroelsVesterhavstur med mor og TroelsVesterhavstur med mor og TroelsVesterhavstur med mor og TroelsVesterhavstur med mor og TroelsVesterhavstur med mor og TroelsVesterhavstur med mor og TroelsVesterhavstur med mor og TroelsVesterhavstur med mor og TroelsVesterhavstur med mor og TroelsVesterhavstur med mor og TroelsVesterhavstur med mor og TroelsVesterhavstur med mor og TroelsVesterhavstur med mor og TroelsVesterhavstur med mor og TroelsVesterhavstur med mor og TroelsVesterhavstur med mor og TroelsVesterhavstur med mor og TroelsVesterhavstur med mor og Troels

- 2 kommentarer til Mageløst

2 Replies to “Mageløst”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading