Bob

Jeg har taget fem kilo på i løbet af sommeren, og er for første gang nogensinde over 80 kilo. Jeg går ud fra at jeg, med en højde på 176 cm, så er lidt til den kraftige side. Jeg er dog helt overbevist om at hverdagens snarlige indtræden vil ændre på mine proportioner, således at jeg enten bliver højere, eller at min evne til at mime et æble bliver kraftigt forringet. I den forbindelse skal det nævnes at min mave nu er så fremtrædende et medlem af familien, at Óliver har døbt den “Bob”….

Mig: “Hov, jeg kom da vist til at tage et håndklæde for meget med”

Máni: “Så er der også et til Bob”

…jeg er ikke helt sikker på at min sommerfedme retfærddigør brugen af to håndklæder. Møgunge.

Udgivet via WordPress, Android & Magi.

- Ingen kommentarer til Bob

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading