Hverdag, aka. Rocketscience

Hvorfor står emtekaer.dk stille? Det er ikke raketvidenskab. Det er det samme hvert år. August. Hverdagen kommer og blæser hele familien omkuld. To lærere og tre børn skal starte i skole – og så er der lige tre fødselsdage i streg.

Hvert.

Eneste.

År.

Man skulle så tro at vi var blevet bedre til det. Ha, ha. Sjovt. Men i år var jo særligt. Röskva skulle starte i skole. Hvilket endda fik undertegnedes æggestokke til ringe lidt, men de er blevet stillet i bero med en kat. Og så fyldte fruen, også kendt som min pragmatiske vulkan, jo 37 år – og det gør man jo kun ën gang. Så nu er vi igang. Jeg frygter dog den dag hvor ungerne møder en eller anden 70′ er pædagog som spiller Trilles “Når min far kommer hjem, så er min mor lige gået” – de kommer til at føle sig så inderligt ramt på kornet, at de med rette ville kunne komme og spørge “Hvad fanden var meningen?”

Well. Travlt, som sagt. For travlt? Ja. Alt for travlt? Well, der er vi vist ikke helt endnu. Men når man så har så travlt, så kan man jo godt få lidt ondt af sig selv. Og så impulskøber man jo bare guitarer, drikker øl på hverdage og tror at en vennekredsforsnævring på Instagram kan være lige præcis den form for eskapisme man har brug for. Anyway. Det er derfor der ikke er blevet skrevet noget. Det tager jo tid det hele. Græsset skal slåes, minipizzaerne til børnefødselsdagen skal bages, materialet til 10. klasserne skal opfindes, konen skal kysses, guitaren tunes og ungerne krammes. Men mon ikke det stilner af i løbet af oktober?

Perle

Huset nye kat – den første hunmis (tror vi) og hun hedder Perle. Jo, det er stadig sjovt.

August

 

Første skoledag for vores store pige 🙂

- 1 kommentar til Hverdag, aka. Rocketscience

One Reply to “Hverdag, aka. Rocketscience”

  1. Sikke da vildt herlige Vesterhavsbilleder. Dejligt lige at svinge omkring til Erla 37.
    The Circus is doing fine!! Og Perle er så sød!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading