Sommergaver

Så har hele familien været til svømning i dag. Sidste gang hos drengene til svømmeundervisning denne sæson. Jeg fik en sms, hvor der stod “tag hele familien med til sidste gang svømning” og det gjorde jeg så selvfølgelig. Det var først da jeg var hoppet ned i det kolde vand og kiggede mig omkring og så kun nogle få voksne i bassinet at det gik op for mig, at man også kunne vælge at lade være 😉 men det var nu meget hyggeligt og alle blev rene og trætte og så kørte vi på MC D og spiste aftensmad, hvilket skabte så megen glæde, at der blev uddelt kræmmere på kryds og tværs af søskendeflokken og vi blev kåret som verdens bedste familie af Óliver :-). I dag har det regnet. I går var det på den anden side skønt forår. Jeg afleverede Máni om morgenen i skole – han skulle på lejrskole, en overnatning. Store dreng. Det er gået superfint. Han nyder at være af sted. Så gik jeg i H og M efter arbejde og købte sommergaver til både børn og mand. Datteren fik nederdel og Óliver fik en fin hat. Máni fik en sommerjakke og Kim en skjorte. Jeps så opfindsom var jeg. Da jeg havde hentet Óliver og Røskva tog vi forbi Spar og fik os en is på vej hjem. Luksus på luksus. Og på det øverste billede har Røskva en vest på, som en af min mors elever syede til mig den gang jeg var en bitte lort. Lidt sjovt 🙂

2011-04-10 002 2011-04-11 001 2011-04-11 004 2011-04-11 005

- 1 kommentar til Sommergaver

One Reply to “Sommergaver”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading