Mandagsblog.

Lørdag og søndag har været fantastiske med skøøønt vejr 🙂 Lørdag deltog Máni i forårsopvisningen med gymnastikholdet. Meget flot og hyggeligt. Han er super glad for at gå til gymnastik og vil gerne fortsætte, så det er bare kanon. Óliver var over og lege hos en ven imens fordi han, som regel har lidt ondt af sig selv når han skal sidde på bænken og “bare kigge” i laaaaang tid 😉 Røskva og Kim kom og så Máni og hun nåede også at danse rundt og er selv overbevist om, at hun er en stjerne til det der gymnastik – så måske bliver vi nødt til at give hende lov til at gå på et hold efter sommerferien. 🙂 Så var det bare hjem i haven og lege og hygge og køre brænde og ja 🙂 Søndag kørte Kim 3 gange på lossepladsen med ragelse fra have og skur, ungerne legede rundt i de 3 haver sammen med naboerne, jeg løb mig en tur og så grillede vi aftensmad.Kim og Røskva var også forbi et havecenter og købte 3 bærbuske. Óliver og Røskva plantede en hindbærbusk hver og Máni en stikkelsbærbusk. Meget hyggeligt! Hurra for den dejlige forårsstemning. Nu har jeg lige afleveret Máni – han skal på tur med overnatning med sin klasse. Store dreng. Han glædede sig helt vildt 🙂 Og denne uge står ellers på sidste gang svømning for drengene i morgen, skolefest og fællesspisning på Mánis skole torsdag og så ja – nærmer påskeferien sig 🙂

2011-04-10 024 2011-04-10 015 2011-04-10 013 2011-04-10 001 2011-04-09 009 2011-04-09 019 2011-04-09 021

- 3 kommentarer til Mandagsblog.

3 Replies to “Mandagsblog.”

  1. gaman að fá ber eftir nokkur ár eða bara í sumar ef vel gengur
    daman þarf að fá útrás það er á hreinu
    Hafið það gott moster

  2. Hlakka strax til ad fylgjast med Mana a olympiuleikunum i fimleikum eftir 10 ar, en
    tha er spurning hvort hann keppi fyrir Islands eda Danmarks hond?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *