Lidt nyt fra damen i Danmark

Jep! Sol og forår i dag, men de spår regn i aften. Dejlig varmt lige nu. Og så 3 skolebesøg, en samtale, et husbesøg, en tur i H og M og 2 gange brunch senere, sidder jeg her og skal til at pakke mine ting og forlade Fyn. Skal videre til Rudkøbing og så sjælland i aften. I morgen står den på bank og så ellers en flyvetur hjem.

Ane og jeg var ude og kigge på vores hus i går og blev taget meget godt imod på Mellemvej 22 og nu har jeg så købt de første løg til haven, som skal plantes nu, så de er klare til vi kommer til sommer. Et meget hyggeligt projekt og hvor er der meget at lære på det område. Jeg håber jeg har købt de rigtige løg 🙂

Jeg savner min mand og mine børn frygteligt meget, men en nat mere og så er vi samlede igen et kort stykke tid :). Jeg må hellere få spist noget og frisket mig lidt op. God dag til jer.

knus Erla

- 1 kommentar til Lidt nyt fra damen i Danmark

One Reply to “Lidt nyt fra damen i Danmark”

  1. Allt í góðu á Skagavígstöðvum. Skátamessa, leikur með Sigurmon, tónleikar (suðræn sveifla) og okkar maður sofnaði í hávaðanum. Lögðum hann til í lokin, þurftum að taka til.
    Þegar að Óliver líkar ekki eitthvað sem við segjum eða hann á að gera þá segir hann “mamma mín segir að ég á ekki að……….”
    Svo þegar að amma segir “þú ert bestur” þá segir Óliver “Nei, mamma er best” þá segir amma “en þú ert góður” þá svarar Óliver “mamma er góð”. Þar hefur þú það Erla mín, þú ert best og góðust. Í kvöld þegar að ég var að hátta hann (hann er núna að horfa á Bósa Ljósár og nýbúin að heshústa nokkrar kexkökur af Bubba Byggi) tilkynnti hann mér að pabbi væri alltaf vondur við sig. Mamma er greinilega best. Nú er duddan komin á sinn stað og hann viðurkennir að pabbi er ekki alltaf vondur við hann. Nú ætlar amma að setjast hjá honum með prjónana sína. Ég vil ekki lúlla “mamma segir að…………………
    kveðja amma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading