Den polske cirkusfamilie kommer til Svendborg

Dette er vores kommende hus. Mellemvej 22, 5700 Svendborg. Det er stort. Og det er stort. Inden vi overtager huset, kommer der nye vinduer i underetagen, så I kan forestille jer facaden med sprossevinduer, med 6 ruder i. Mmmm det bliver så hyggeligt.

Og vi får en have

Og et udhus, et skur og et cykelskur, samt carport. Og jer der kender os, ved at vi har drømt om carport siden vi fyldte 16. Men uden pis, så er vi vildt glade for vores valg. Vi havde forberedt os grundigt, inden vi kiggede huse og mellemvej 22, opfyldte alle vores krav. Det har god ånd og det er det vigtigste. Vi glæder os til liv og glade dage i huset og til at vores gæsteværelse bliver flittigt brugt.

Flere billeder fra huset kan ses ved at klikke her.

Vi har købt billetter og lander i Danmark den 29.juni. Den 1.juli får vi huset. Og Ihhh hvor vi glæder os. Til at være det samme sted et godt stykke tid. Og kunne pynte op, som vi plejer. Eller holde sommergril, som vi plejer, eller hvad det nu kan være. Og nu er det som sagt officielt og vi tør tro på det :).

Kærlige hilsner, Erla, Kim, Máni, Óliver og Röskva.

PS: Fordi jeg er tredje barn i cirkuset, så synes mor og far måske ikke det er noget særligt. Men min förste tand er altså kommet – den til höjre og forrest og forneden. Og jeg synes personligt selv at det er en ret stor begivenhed.

Kærlig hilsen Röskva.

- 4 kommentarer til Den polske cirkusfamilie kommer til Svendborg

4 Replies to “Den polske cirkusfamilie kommer til Svendborg”

  1. Hej alle 5
    Først tillykke til Röskva med tanden, du skal nok få nogle fine tænder med tiden.
    Huset ser vældig fint ud og vi glæder os til at se det in naturel. Tillykke med prioriteterne fra Als

  2. tillykke med huset der ser fantastisk ud 🙂 og tillykke Røskva det er ikke spor fair man altid er mindre spændende bare fordi man er nummer 3

  3. Det ser sgu godt ud, der skal I nok blive glade for at bo. Glæder mig til at se det. Men, hvis man må ytre vilde ønsker, så vent med det store indflytter tam tam til… fx lørdag 9. august? Så er jeg nemlig hjemme fra Toronto og kan også være med. Og DET vil jeg gerne.

    KH Jeppe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading