Vandspejl

I går var Röskva så for første gang i svømmehallen. Udenfor i sneen. 6 måneder gammel. Jeg kan stadig huske da Jeppe stod med Liva på armen bag glasruden i svømmehallen i Reykjavik og så på mig med frådende vantro i øjnene, da jeg gik udenfor i sneen med Öliver kun iklædt badetøj. Men Röskva klarede det også i fin stil. Det gjorde jeg også. Næsten da. For man skal passe på med at gå i svømmehallen på de tidspunkter hvor der normalt er mennesketomt. Det er der alle tosserne kommer ud. Jeg har stadig billedet af ham den ældre, halvfede herre der uden blusel stod og lufttørrede sig i skridtet med hårtørreren. Arrgh! Nå. Men resten af dagen var fin. Vi tog i studiet og hun snorksov i et par timer, mens jeg fik begyndt på et nyt maleri. Og herunder så en lille video af mit tredje barn (fik i øvrigt lidt et chok da jeg stod og så på den nyligt samlede triptrap stol til hende – pludselig stod der tre børnestole. Det ligenede efterhånden en mindre børneinstitution ude i køkkenet). Hun opdager sig selv i spejlet…

- 2 kommentarer til Vandspejl

2 Replies to “Vandspejl”

 1. Ww, hvor er det en dejlig video!!!
  Hvor er det fedt at du klipper dem!

  Gid jeg havde lignende fra min barndom.

  Savner jer meget deroppe, og glæder mig rigtig meget til at se jer!

  Kram
  T

 2. Cute! Asta er generelt så tilfreds med livet der hvor hun er, at hun ikke rigtig gider at prøve at bevæge sig andre steder hen… så der krybes ikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.