voksen

uha, nogle gange er det her voksen liv ved at tage pusten fra mig….. ejendomsskat, regnskab for bofællesskabet, forsikringspapirer, a-kasse, pensionsordning, husk vacination for den lille, afmelde dagplejen, lave et budget, aftale med banken, finde en bedre bil på nettet – uden at vide en skid om det, vasketøj og huske at pakke det tøj væk der er for småt til Máni men for stort til Óliver, på loftet igen og finde mere tøj til Óliver fordi han vokser så hurtigt, forældremøde i børnehaven, fællesmøde i bofællesskabet, være en god, tålmodig og nærverende mor, en forstående, sjov, festlig og kærlig kone, husk at lave knibeøvelser, har lyst til at lav en barnets bog til Óliver og lave videre på den til Máni. Få ryddet op i alle mine papirer og al familiens tøj. nåh ja og alle de billeder som ikke er blevet sat i album. Samtidig med at jeg gerne vil læse nogle bøger, lave urtehave, tage på kurser og være i det hele taget spændende og sød at være sammen med. Ja hallo! og så er der jo alle de tanker omkring mit liv. Hvad skal vi, hvad er godt og hvad er skidt, hvad kan jeg lave om på, hvad burde jeg lave om på osv. Nåh, men nok pjat – videre i programmet skal ind på kommunen og i banken i dag – to af mine bedste steder i hele verden 🙂 og det gode er at et eller andet sted, så har vi det allesammen nok meget godt. 🙂

- 1 kommentar til voksen

One Reply to “voksen”

  1. Hæ svona er lí­fið gaman að heyra að það er mikiða að gera hjá þér
    en eins og Ingi segir oft maður að taka svekkelsin eftir røø gangi vel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading