::: cph in sun

Endnu en omgang pixels er blevet indfanget. Vi havde en fed bededagsferie til Kongens København – med alt hvad den indebar. Fredag var vi i tivoli med Máni, og han synes det er pissefedt. Da vi f.ek.s sad ved morgenbordet søndag, og endnu en gang måtte sige til ham at vi ikke havde ‘penge’ til at gå i tivoli hver dag, så tænke han lidt og sagde faktsik “Jo, ka så, mig har penge…” Det er da bright thinking af en på 2½. Eller da vi var hjemme ved Jeppe, og han havde fået skubbet nogen domino brikker ind under et dørtrin – og hans mor dramatisk udstøder ‘dem får vi aldrig ud igen’ – så kigger han på hende og siger “jo mamma, brug kniv”… klog og velformuleret. Well, ellers var jeg i biffen med Máni og se Peter Plys og vi havde både lørdag og søndag nogen gode timer med Jeppe, Anna og Liva – som I kan se på billederne.

I weekenden smagte jeg på en del godt øl (Niclas’ lejlighed ligger jo lige ved Kihoskh) – og jeg må nok indrømme at min før så højt elskede Liberty Ale fra California er blevet slået af Hoegaarden. En fabelagtigt øl, ufiltreret og frugtig… Bare dejlig.

Nå, well, det var billeder I ville se på…

Værsgo.

- 1 kommentar til ::: cph in sun

One Reply to “::: cph in sun”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading