Kusinerne på besøg

Så er der vist ved at være etableret en slags tradition. Ungerne har nu to gange prøvet at være på besøg hos Jeppe og kusinerne sammen, og nu kom kusinerne så sydpå. De svinger faktisk rigtig godt sammen de fem, og vi havde en fed weekend med fredagshygge, svømmehal og stor fødselsdags-kendis-fest for Röskva om lørdagen. Så der blev leget, grinet, danset limbo og spist burgere – og alle ungerne var meget tilfredse. Når man nu bor et sted hvor man ikke lige kan losse ungerne afsted til pasning, så er det fedt at kunne lege kærester uden børn, bare et par gange om året. Og omvendt, så er det også dejligt at få lov til at lege udkantsonkel for kusinerne. Vi håber traditionen fortsætter!

IMG_20160917_132436532NB2A3543NB2A3497NB2A3504NB2A3477NB2A3419NB2A3357NB2A3346

- Ingen kommentarer til Kusinerne på besøg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading