Velkomin heim

Så skal jeg da lige love for at vi landede i Island. Den første dag gik med et besøg i Keflaviks svømmeland og så til Akranes, men allerede dagen efter gik vi hovekulds i flæsket på naturen. Op på Akrafjellet, som er 550 meter. Hele flokken. Og derefter i svømmehallen, så til fællesspisning – bare de nærmeste 26 – og så til sidst ind for at se Klovn Forever i den lokale bio. Formidabel debut på turen! En anelse crazy at nå op til toppen 15 minutter efter sine unger, for at finde ud af at de har stået og ventet på en, 1½ meter fra et brat fald på 500 meter, uden rækværk og lignende, men derimod i strid storm. Man smiler bare lidt nervøst og beder dem komme lidt væk fra kanten og gratulerer dem med at have løbet op. Det var f…. hårdt – men det hele værd, sikke en udsigt. Og så er der en gæstebog på toppen 🙂 Det var i øvrigt samme bjerg som Troels og jeg besteg for år tilbage, men dengang tog vi den forkerte side og klarede kun halvvejs – men det var vidst også i december… Fedt at være tilbage i det Island man kender. Vild natur, sød familie og god mad – og masser af afslapning.

Island 2015Island 2015Island 2015Island 2015Island 2015Island 2015Island 2015Island 2015Island 2015Island 2015Island 2015Island 2015Island 2015Island 2015Island 2015Island 2015Island 2015

- 2 kommentarer til Velkomin heim

2 Replies to “Velkomin heim”

  1. Hej til velkommen hjem. Nej hvor er jeg glad for at se jer. Deroppe i nordatlanten med smukke farver i naturen ren klar blå himmel og hav og alle de farver gul rød brun og dejlige mennesker hilsen til dem alle oppe i nordatlanten. Kærligt bebstemor Hella

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading