Gamersnight

Tre familier. Et stråtækt hus ved vandet. Og masser af brætspil. Det er et simpelt og solidt koncept. Fantastisk aften, som jeg så desværre kom til at afslutte lidt uheldigt, da jeg, uden at have prøvet spillet, tog det ny indkøbte “Dårligt Selskab” frem. Den danske kopi af Cards Againt Humanity. He, he. Det var en tåkrummende oplevelse. Teenagere og forældre, der alle inderst inde synes det var LANGT over stregen, men alle for høflige til at afbryde spillet. Fædre der måtte svare på hvad der gjorde dem liderlige, og drenge der måtte oplæse sætninger som “Gurgle sæd”. Oh, ak og ve. Jeg følte mig som en elefant i en glasbutik. En lille elefant af slagsen. Det gjorde så at Máni i dagene efter selv kom ned og foreslog at spille spil – lækkert samvær. Efteråret nærmer sig også, så nu skal der snart shoppes spil igen… Dagens favorit var La Boca og King of Tokyo.

GamernightGamernightGamernightGamernightGamernight

- Ingen kommentarer til Gamersnight

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading