OE – årgang 5.

Så har jeg fået 9 nye mennesker under vingerne – og mit 5. år på OE er startet. De er søde og interesserede – og lidt stille, men de skal nu nok komme efter det. Årgangen som sådan tegner godt, men man skal godt lige vænne sig til at hamsterhjulet er igang igen. Der er smæk på. Studiet er også startet, Erla har en ny stilling og Máni er startet på den nye ungeskole (otte sporet!) – så vi er pissetrætte allesammen, og savner meget at have noget familie i nærheden, som indimellem kunne passe unger eller invitere på mad, men sådan er det jo…

OEOEOEOE

- Ingen kommentarer til OE – årgang 5.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading