Først den ene vej…

Óliver var med far i Amsterdam, Máni var med far på turné i Tyskland – og Röskva fik en far/datter dag med efterskolen i København, men tivolitur og koncert. Hun var glad, og meget træt – klarede endda at sove igennem en af de store, klassiske værker, liggende på gulvet i kirken, kun en ½ meter fra koret 🙂 Og så har vi lige haft grundlovsdag, hvor Lars Løkke kom forbi. Han var nu ikke den fedeste taler, mens Jakob Riising gjorde det formidabelt. Til næste år bliver der endnu større, fordi de frie skoler i Ollerup har fået ca. 300.000.- fra folketingets grundlovspulje – det skal vi fejre med en demokratifestival 🙂

Tivolitur til KBHTivolitur til KBHTivolitur til KBHTivolitur til KBHTivolitur til KBH2014 - Juni - Grundlovsdag2014 - Juni - Grundlovsdag

- 1 kommentar til Først den ene vej…

One Reply to “Først den ene vej…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading