Vinterferie

 

 

Så drager vi mod Mols i morgen. Det bliver rart. Ungerne glæder sig også, og har allerede planlagt hvilke brætspil der skal med. Og mon ikke far og mor sniger en lille bog, nogle øl og et par film med også? På torsdag drager vi hjemad igen, for så at tage imod Troels og Clarissa med åbne arme, da de skal passe ungerne i weekenden, mens Erla har inviteret undertegnede på teatertur til Mungo Park og hotel i Kolding – mand glæder sig. Så vinterferien er low-key på den gode måde i år, og det er lige hvad vi trænger til… Marts bliver næsten normal, men så begynder haven at eksplodere, OE skal på turne, vi skal til Sverige og så lurer skolernes prøvetid fremme i april og maj…  Hyg jer derude, I ved hvor vi bor 🙂

Mols_jeppe 2012-05-17 070Mols_jeppe 2012-05-18 013Kontaktgruppetur og Mols 2012-08-18 020 sammenhæftning

- Ingen kommentarer til Vinterferie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading