Mojn

Efterårferien startede hyggeligt ud med en navngivningsfest ovre på Rantz, den lokale efterskoleudgave af en humlebi.

Efterårsferie

Derefter tullede vi rundt i et virvar af legeaftaler og råhygge – og demontering af badeværelse. Om tirsdagen kørte vi over grænsen for at få fyldt lageret op inden december (øl, chokladekalendere, gaver til skoene, juleslik til ungernes lærere osv)., hvorefter vi tog i en ret lækker svømmehal i Flensburg, Campusbad – med udendørs jacuzi, vipper og fine indendørs legebassiner. Om aftnen tog vi over til den familie som Erla boede hos i et år, mens hun gik i gymnasiet i Sønderborg – og så tog vi over og sov i en campinghytte. Næste dag blev spenderet i Danfoss Universe (det var super) – og om aftnen endte det pludselig med at vi spiste og sov hos en af Erlas veninder fra back then. Det var supper hyggeligt. Dagen efter var det hjemad, inden sviger mor kom på besøg i et par dage 🙂

 

EfterårsferieEfterårsferieEfterårsferieEfterårsferieEfterårsferieEfterårsferieEfterårsferieEfterårsferieEfterårsferieEfterårsferieEfterårsferie

 

- Ingen kommentarer til Mojn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *