Julens fester

Klokken 12:12, den 12 i 12 satte jeg mig i toget mod København. En salig onsdag. Det skulle vise sig at blive en ret jævn, omend hyggelig julefrokost med onklerne, men årets store nyhed var at Jannik kom forbi. Det er år og dag siden jeg har set manden, men uagtet denne mellemkomst, ændrede det ikke ved det faktum at vi kravlede i seng kl. 00:30. Vi fik spillet memory, Hans fik taget billeder af sin pikkemand, der blev leget pakkespil, der blev spist kød, røget fede og snakket. Alt var som det skulle være, og jeg glæder mig til 2014 og 2015, hvor d. 12 i 12 falder på en fredag og en lørdag..

Generalforsamling i PSFyn.dk – året hvor vi afholdte DM på fynsk jord, lavede skolemesterskaber i Poetry Slam, var med i Kulturkaravanen, fik live TV-Dækning af vores fynske finale og blev inviteret til at lege med af både teatre og museer i det fynske. Endnu en gang var visionerne vidtløftige, selskabet fornemt, maden var god – og for 6. år i træk, blev Kim valgt som formand. At der så ikke var nogen andre der stillede op, nå ja, det må så være hvad det vil. Men vi hopper på hesten igen i 2013 og fortsætter derudaf 🙂

Poetisk GF

Poetisk GFPoetisk GF

1. Juledag i Herning på Fox and Hounds. Erla havde bestemt sig for at tage med, og kun drikke en øl. Det blev så til en smule mere, og det blev en meget fin aften med Emil og Tobias Dalager. Emil sørgede for at holde festen kørende, og Erla fik lagt arm med de fleste. Viel, viel spaz.

JpegJpegJpegJpeg

Sidst, men ikke mindst, var der personalejulefrokosten. Den startede med at vi havde lejet et fadølsanlæg og tre vildmarksbad. Og så siger vi ikke mere – ok, årets julegave var en tur til Berlin, men så siger vi ikke mere 🙂

 

- Ingen kommentarer til Julens fester

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading