Julens lækkerier

Så havnede vi sammen i julens skød. December var besat af familiær råhygge og bød på vanlige traditioner, såsom kagebagning med naboerne, kælkedage på galgebakken og meget mere…

JpegJpeg

 

Britta, min yndige svenske kollega ude på Ollerup. Her er hun dressed op til banko med eleverne. Julen på OE er også noget ganske særligt, og en af juletraditionerne er at man hiver ens kontaktgruppeunger med hjem på julevisit. I år blev det til burger på Jettes Diner og derefter peberkagebagning hjemme. Derefter drager man mod OE igen, og nyder en fuldfed aften med musik, lækker mad og lærere i arbejdstøjet…

Jpeg

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAJpegOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Louise og Lars kiggede forbi til lillejuleaften, og det var storhyggeligt. Der blev kælket, bagt, sunget om juletræet og pakket gaver ud…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lotte og Emil inviterede til Jul i Herning. Der var igen lækker mad, masser af brætspil, bytur og masser af hjerterum. 2. Juledag kom The Bygholms så med hele kylleret sammen med mormor – og det var sjovt at se den lille krøllede Karoline endnu en gang. Hun er ret griner. Og måske man kommer til at se lidt mere til Peter og familien, hvis man evt. kunne kombinere det med at være i luksussommerhuset på Djursland 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Ingen kommentarer til Julens lækkerier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading