Cab & Rae.

Jeg kender Hans von Knut, Nokken og Staden. Og min andel af skæve kultursteder i Aalborg, Nykøbing Falster og Aarhus. Men Maskinen i Svendborg er og bliver noget særligt. Et lille hemmeligt kultursted, som lever udenfor kommunens lange kulturarm og langt fra ligusterhækkene og fru Jenens rækkevidde. Med jonglørklub, fede koncerter – og Cab & Rae. Det er der jeg tager mine elever hen, når de starter på Ollerup, for at få dem til at indspille deres første musik. Det var der jeg holdt Mánis drengefødselsdag. En lille ubesmittet oase, et fristed hvor der kun er de regler vi selv finder på og som efterhånden har fået et fedt klientel af mennesker som kan og vil lege med hinanden og livet. Det er altid en god lille puster fra normaliteten, når nu både Roskilde, Staden og Onklerne er på Sjælland…

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

- Ingen kommentarer til Cab & Rae.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading