Julefrokost hos Signe og Stefan

Det minder mig om den stive tiger i baren på Idé og Co. Alle andre mænd havde fået at vide en måned før at der var julefrokost (okay, måske havde jeg også fået det at vide, men lige misset en enkelt detalje) og at man skulle komme med overskæg. Det har jeg jo ikke. Så i selskabet af lidt ukendte mænd, dukker jeg så op som den eneste med påmalet overskæg. Og som aftenen skrider frem, ser det jo bare bedre og bedre ud. Gudfader. Long story short. Troels kom forbi og passede kylleret, mens de voksne satte julen igang med pakkeleg, spray på vinduerne og rigeligt at drikke og spise. Og nå ja, på vej dertil skulle jeg da lige løbe ind på McD iført overskæg for at hente is. Det var også fint. Det var bare sjovt, på trods af overskægmisér.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Ingen kommentarer til Julefrokost hos Signe og Stefan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading