Nye tider

Nu er jeg nogenlunde ved at lande igen efter Milano turen. Måske var det lidt sundere i de gamle dage, hvor det tog en dagsrejse at komme fra Svendborg til Odense. Så var det måske nemmere at få sjælen med, hver gang man flyttede sig fra det ene sted til det andet 😉 Men som sagt er jeg ved at være samlet igen her hjemme i Svendborg. Røskva har fået sin seng fra Købenahavn og derfor har vi pakket tremmesengen ned. Snøft, snøft. Vi må få en ny baby til den seng siger min datter og en del af mig er fuldstændig enig ;-). Hyyyyl! Men også skønt med store og dejlige unger der kan og mener en masse 🙂 I går var der fællesspisning på min skole og det var som sædvanligt meget hyggeligt. Ungerne kender hinanden efterhånden og går bare i gang med at lege med det samme 🙂 Og nu skal vi snart have suppe, fordi eftermiddagen bød på vaffler og masser af unger 🙂 Gotta love the hverdag!!!!

2011-05-02 001 2011-05-04 001 2011-05-03 001 2011-05-02 002

- 3 kommentarer til Nye tider

3 Replies to “Nye tider”

  1. Yes, det ser godt ud! Glemte at få rullemadrassen med, den må hun få ved lejlighed 🙂 Har også et lagen der passer…

  2. Flott horn hjá ungfrúnni, skáparnir ramma þetta fínt inn, notalegt.
    Til hamingju með nýja rúmið Röskva.
    knus amma

  3. Flottar myndir frá Milanó og gaman að hafa svona fallegar prinsessur í garðinum sínum
    moster ragnheiður

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading