Fredagsfridagssurprise…

Camera 360 Camera 360 Camera 360 Med vanlig sans for kalendersynkro, så lykkedes det min kalender at begave mig med en fridag. Og for tiden ville jeg ikke vide hvad jeg skulle bruge tiden til, så som Röskva sagde, så var det godt at hende og Oliver også blev hjemme, så “Far ikke kedede sig”. betænksomt af prinsessen. Samme dag var der klovnefestival i Svendborg, så vi tog ud og så dagens forestilling, til stor begejstring. Det største indtryk var vist den sorte klovn fra Afrika, som lavede et show med en klovn fra Finland. Lidt fedt at se at sprog i den grad er ligegyldigt for ungerne, humor og kropslighed er universelt. Derefter biblio, med Röskva der som altid skal lave en stor kage, så snart hun har været på et bibliotek i fem minutter – og så hjem til hygge fredag. I går blev der improviseret middag med naboerne, så der var råhygge og pudekamp – og i dag? Vi ser…

- 2 kommentarer til Fredagsfridagssurprise…

2 Replies to “Fredagsfridagssurprise…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *