Show must go on :)

FØRST…. HJERTELIG TIL LYKKE MED FØDSELSDAGEN MAMMA OG AMMA 🙂

Så er moderen en anelse træt efter en febernat med datteren, så omsorgsdagen i dag har fået en smule anden karakter en oprindeligt tiltænkt. Planen var at Óliver og jeg skulle i hans børnehave og fortælle om julemænd og så ned til byen, spise frokost sammen og købe lidt julegaver og juletøj. Men nu skulle vi jo også have Røskva med, så vi ændrede lidt planer. Vi besluttede os dog for, at “the show must go on”, så vi pakkede damen ind og tog i børnehaven og fortalte det vi havde planlagt. Det gik rigtig fint og var hyggeligt. Óliver er også meget forstående overfor den kendsgerning at vi ikke kommer til byen i dag og det er også fint siger han, fordi det alligevel regner. 🙂 Han snakker uafbrudt og derfor tager jeg mig denne lille pause ved computeren ;-). Jeg spurgte ham på vej i børnehave, hvorfor han snakkede så meget. Om han havde så mange historier han skulle fortælle. Og han svarede: “det er fordi jeg ved sååå meget, og det tager jo langt tid at fortælle og der sker jo også hele tiden noget” (såååå det er nok never ending story vi har med at gøre :)). Nu er vi hjemme og skal til at have lidt frokost snart og så glæder vi os til vores middagsgæster i aften. I eftermiddag skal Máni også have en ven med hjem, så liv og glade dage…. og så må jeg sove i mit næste liv ;-). Her er lidt billeder fra i dag.

DSC04092 DSC04093 DSC04094 DSC04095 DSC04096

- 1 kommentar til Show must go on :)

One Reply to “Show must go on :)”

  1. gott að þetta gekk vel flottar myndirnar og allir að lita
    hvernig leist þeim á grýlugreið
    kveðja moster ragnheiðu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading