Se, mine drenge leger med perkere…

Så er det dagen derpå. Man, hvor er jeg en træt men glad far. Har lige ligget og moslet med min yndlingsdatter i 20 minutter – den alder de har nu er altså noget af det bedste. Inden de kan tale og stille krav – men stadig efter de kan mere end bare at sove og skide. Sådan, kort sagt. Idag var vi også på hospitalet med Muggi – han er lige blevet knaldet af en bil. Det lader dog til han overlever – omend han måske bliver lidt halt. Men hellere halt end død, som man siger. Så troede man jo så også at man lige kunne nå en enkelt slapper inden vi får besøg af 5 mand fra Island i weekenden. Men ligesåvel som vi stod på hovedet da vi hørte at min mormor kom forbi, så vil vi jo også gerne lige gøre det lidt præsentabelt inden Arnor Breki kommer 😉 Ellers så er Máni jo begyndt at lege med perkere i fritteren – og man må da sige han har farve sans. Den perkerplade han lavede for nyligt var både sort og hvid, i rytmiske kontraster. Hvad sker der Danmark? Altså i starten var det jo ufedt at politiet ikke måtte kalde os anholdte for perkere fordi det var nedsættende – for det betyder jo også vi ikke må kalde dem hipoosvin. Men så blev det jo så meget godt igen, da vi fandt ud af at de bare kaldte os perler – fordi, jeg råber jo også altid bare “ditto, skrin” efter dem. Bare så vi har det på det rene – eller beskidte, om man vil. Så muslimske prostituerede er knaldperler? Mørke mødre hedder perlemor? Perlekæde anyone? Lad os sætte os og se en ægte filmperle… Hvad sker der, Danmark? Efter både tuneserlov og det kommende religiøse forbud i retssalene, så må jeg indrømme at jeg hellere vil være islænding. Og hvis I mener at Obama er en politisk revolution, så tro om. Island har – i disse dage – en kvindelig, lesbisk statsminister. Den var aldrig gået andre steder – okay, måske i Holland, men ellers. Well, trætte Kim – nu må du hellere rydde op inden du skriver noget der virker upassende på de 5 milliarder potentielle læsere… Godnat, perledykkere, hvorend I er.

- 1 kommentar til Se, mine drenge leger med perkere…

One Reply to “Se, mine drenge leger med perkere…”

  1. Aumingja Muggi gott að hann er hérna meginn í tilverunni og bara haltur
    var að kveðja afa og ömmu hafið það gott um helgina
    kveðja ragnheiður

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading