Ugen fra helvede

Det sker en gang imellem. At alt, hvad der overhovedet kan gå i sync af ufede ting, de ligesom beslutter sig for at gøre det. Murphy skulle skydes. Og i denne her uge er der afslutning på mit sidste semester på skolen. Lidt sørgeligt, og nej man vænner sig ikke til at sige farvel til eleverne. Og i et skolevæsen der er mere besat af prøver end både Finland og Mr. Pisa himself tilsammen, så betyder det at jeg skal rette 65 prøver og skrive ca. 650 forskellige karakterer ind i systemet. Simultant har min stakkels kone så lagt sig med halsbetændelse, Röskva har øjenbetændelse og de to store var hjemme mandag og tirsdag. Lejligheden sejler og trætheden er overvældende. Men som Erla siger fortrøstningsfuldt : “This too will pass”. Og hun har da ganske ret. Man må vel bare sætte den ene fod foran den anden – og når man står i lort til halsen, er det dumt at hænge med hovedet. Så videre bare, videre mand. Nu vil jeg gå ind og lave mig en tredobbelt stærk ekspresso, og så se at få rettet de sidste 25 prøver…

- 4 kommentarer til Ugen fra helvede

4 Replies to “Ugen fra helvede”

 1. Hmmm. jeg ville måske ikke sige at jeg bare har halsbetændelse. Jeg har feber, hovedpine, ondt i hele min krop og snot… og igen igen, bliver jeg så evigt taknemmelig for at jeg ikke har det sådan hver dag. Og vi har også været superheldige med hvor lidt ungerne har været syge, så den her uge må vi bare tage med. Men jeg må da indrømme, siden det nu er mig, der har været hjemme, indendørs med syge børn mandag og tirsdag og selv syg onsdag og i dag, ja så savner jeg lidt frisk luft……. sagt på en anden måde, så glæder jeg mig til at komme lidt ud igen.

  kh. fra den sengeliggende kone

 2. Ak ja Kære Kim og Erla,idag kan jeg jo så se at den lille familie nordpå atter har rigeligt at slås med,men I må have recurser som ingen andre,for hver gang det hele er lige ved at ramle ,ja så ender I alligevel med snuden oven vande,og jeres gå på mod kan åbenbart ikke slides op !!!!!tusind kærlige tanker op til Sagaøen .Bedstemor Hella

 3. hæ öll vona að þið farið að hressast.
  þú ert líklega með flensu, farður vel með þig og mundu að drekka vel

 4. Já, ég skil
  Ég sá vegginn í gær og var heima í dag. Andskotans (afsakið) álag alltaf hreint. Svo segir fólk af hverju færðu þér ekki bara léttari vinnu? Og hver á þá að kenna börnunum minum, haa!
  God bedring og god sommer mine kjære venner.
  You do whatever you want (Jamie Oliver said that)
  cause you can now, in my world..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading