"Kite fast and live slow. Thats it."

Min lillebror, Troels, blev så stresset af nano-teknologi studiet på universitetet og det hårde kollegie liv, at han blev nødt til at tage til Marokko i 14 dage for at kite surfe. Jeg håber han har fået det godt igen 🙂 Det er ham der hopper i sand omkring 03:12…

Og siden de nu ikke skammer sig over at promovere deres firmaer, de kære ungersvende Troels var med, så smider vi da også lige lidt karma efter dem.

Emtekaer.dk anbefaler hermed disse to firmaer, hvis du er interesseret i kitesurfing:

eclipsekites.dk og royalkiteboarding.dk.

- 2 kommentarer til "Kite fast and live slow. Thats it."

2 Replies to “"Kite fast and live slow. Thats it."”

  1. ooojajaja var lige på vej i seng og ville lige tage et lille overblik over mine nærmestes velbefindende ,ja,ja ja ham der Troels med løvebrøl eller er han ikke født i tyrens tegn er da heldigvis tilbage iKbh.sejt at se på !!!!! Uha for nogle vovehalse !!! Vi andre nøjedes med at fare rundt på nogle heste !Men smukt så det ud,sol ,hav,and good freinds.Knus fra Mor Hella

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.