Boyz need toyz…

For det meste når man kommer med en kvittering i hånden, en bestemt mine og noget halvgammelt lort i hånden, så gar de fleste ekspedienter i en slags Rambo agtigt forsvarposition og prøver at fratage en al livslyst ved at begynde at tale om månedslange reperationer og om at der er gået mere end de 9 dage garantien gælder…

Ikke her.

Jeg havde selvforskyldt brændt min eksterne media-harddisk af, ligesom jeg gjorde med min mobiltelefon, fordi jeg lider af en tvangssygdom som hedder “alle opdateringer til en given firmware SKAL installeres”. En typisk Kim Linnet. Godt der ikke findes firmware til vvs-installationer og biler. Og jeg traskede slukøret ned til butikken med mit blonde hår og stak dem en lille hvid løgn om at den underligt nok bare var stoppet med at virke, fra den ene dag til den anden. De kiggede overbærende på mig og mine briller, og sagde at det skulle de kigge på. Da jeg kom tilbage 5 dage senere for at begynde at være irriterende, så stak han mig uden videre en spritny model til erstatning og sagde “God weekend…”. Hvad kan man gøre? Jeg smilede fjoget og sagde “i lige måde.”

Så nu har jeg fået den nyeste Abigs Media Harddisk med HDMI 1080 dpi udgang, WMV HD understøttelse, Optisk udgang, LAN forbindelse, FM Audio out og USB 2.0 Host funktion. Meget, meget smart. Ikke et stykke teknik der er særligt udbredt i DK, men enhver mand islænding over 16 år med respekt for sig selv har en. Så hvis vi skal købe en med til jer i Danmark, så sig til 🙂

- 8 kommentarer til Boyz need toyz…

8 Replies to “Boyz need toyz…”

 1. Det er en ekstern harddisk som kan afspille film filer (DivX, XviD, WMV osv.) + undertekster, DVD-ISO images, mp3 filer og vise fotos. Og smide både lyd fra film og mp3 filer ud over FM båndet til andre radioer i huset. Lidt smart hvis man hellere vil se film på fjernsynet i stedet for computeren. Bestemt ikke en supernødvendig ting, men når først man har vænnet sig til at have en, er det voldsomt svært at slippe den igen…

  Rolls Royce modellen (Abigs DVP-570S) kan sikkert findes til omkring 1700 DKR uden harddisk.
  http://www.sm.is/index.php?sida=vara&vara=DVP570HD

  Den billige udgave (Abigs DVP-355) kan fås for ca. 400 DKK uden harddisk. Men om den overhovedet er det værd, ved jeg ikke…
  http://www.bt.is/Tolvubunadur/Diskarogdrif/Diskahus?SKU=DVP-355

  De mærker der er mest almindelige i Island er

  Inoi : http://www.inoi.com/English/index.asp

  og

  Abigs : http://sarotech.com/english/product/dvp-260s.html

  Nå, nok om teknik…. Men sig til hvis det menes at kunne bruges. Der er en dansk webshop der også har det, det er : http://www.l33t-tek.dk/catalog/index.php?cPath=22&osCsid=784ddcedf018e4b2a4bfa74c1886459f

  Hygge og god søndag…

 2. Lækkert toy, hmmm, det kan godt være jeg skulle have sådan en. Lige nu hedder mit toy en sølvgrå Chevrolet Impala, og den er godtnok kun til leje…

  Tegneserien var meget sød. Men lad os krydse fingre for Obama, så vi alle sammen kan flytte til det nye, fredsommelige, civiliserede USA efter november. Der er varmere og mere hipt end her i Canada.

 3. Juhuuu! Jeppe har skrevet en kommentar! Men lige et øjeblik, hvad er det for noget med at flytte til USA?

  Jeg gik og håbede på at vi skulle hænge ud i Svendborg den fredag hvor du var for træt til at tage toget hjem til KBH efter en hård dags ph.d. studier i Odense. Og så dalre om i baghaven og hjælpe Liva med at riste sit snobrød færdig på bålet, nu hun alligevel var på weekendbesøg hos sine to fætre. For senere at tage en omgang Settlers og diskutere med Troels for 117´ende gang at felterne med 3:1 bytteforhold stadig fordrer at det er tre kort af samme slags man handler med og nægte ham at få flere Albani hvis han bliver ved med hive reglerne frem… Hvorefter han i vrede går ned og kitesurfer over til Lyø og giver sig til at slå på tromme med Lars, som tilfældigvis er på Rytmisk Uge sammen med de andre ø-lejr hippier.

  Men okay. USA efter november. November er også god måned at undgå USA i, har jeg hørt. Det må du lige fortælle nærmere om….

 4. Lyder skønt. Jeg kan slet ikke skrive, jeg har så mange tårer i øjnene at jeg ikke kan se tastaturerjnbdfmvpjh

  Nåmen for real: du har måske fået plantet en idé i Annas hovede. Glæder os i hvert fald til at drage til det sydfynske og besøge jer :)))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.