Lidt anderledes dage

Jo, hvorfor er de lidt anderledes. Bl.a. fordi Óliver besøgte moster (som han kalder Raggí) fra mandag ved 17 tiden, hvor han overnattede og ville ikke hjem tirsdag, så moderen måtte hente ham 19:30 og sige, at nu ville hun altså have ham hjem :). Lidt billeder fra Ólivers tur:

Åbenbart rart at være lidt midtpunkt, når man ellers er i børnehave og tilhører en familie på 5.

Men det betød at vi mandag, jo kun havde 2 børn og fik min søster, kæreste og Arnór Breki til middag.  Rigtig hyggeligt og stille og roligt. Og tirsdag tog Máni hjem med sin ven Ivan, så mellem 16 og 19 havde Kim og jeg kun 1 barn herhjemme og vi vidste ikke rigtigt hvad vi skulle gøre ved os selv. Rar luft :).

Ellers er min barsel ved at være slut og det er en mærkelig følelse. Både fordi at jeg jo ikke skal tage mig af datteren hele dagen, som jeg plejer, men også fordi at det måske er sidste gang…. selvfølgelig aldrig sige aldrig, men…. at jeg er på barsel. så skal jeg begynde på job på mandag. 30 timers matematikundervisning. Lære 6 hold elever at kende og forberede eksamener ol. for en meget kort periode. Det skal nok blive ok, men lige nu virker det lidt overvældende. Heldigvis får jeg en blid start, da jeg begynder med en hel ganske almindelig undervisningsuge, men så kommer der 3 temadage og årsfest og så påskeferien. Så jeg må bare bide tænderne sammen, smile og selvfølgelig bliver det også godt at komme lidt ud blandt voksne :).

Nåh… skal til møde på skolen – ha’ det godt

- 2 kommentarer til Lidt anderledes dage

2 Replies to “Lidt anderledes dage”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *