Som tiden dog går

 

Ja, nu er det snart weekend igen. I går var det store familiepuslespil… men som heldigvis gik op på en god og nem måde.

Röskva og jeg gik over til Kims skole og hentede bilen ved 10:30 tiden i går. Så hentede vi Máni i børnehave fordi han skulle til 5 års undersøgelse. Den klarede han fint, øjnene blev tjekket og de er gode, han skulle tegne, hoppe, snakke m.m. og så er han er gennemsnitshøj men lidt under i vægt. Sådan har han altid været, så det er ikke noget at bekymre sig om. Efter besøget hos lægen besøgte vi min moster og så hentede vi Óliver på vej hjem.

Kl. 16:10 tog Kim og Máni af sted til svømmeskole. Kl. 16:45 blev Óliver hented af afi i den store bil og kørte i svømmehallen med ham. Og klokken 17:25 gik Röskva og jeg af sted over til min søster som skulle passe hende, mens moren fik massage.

Så datteren blev passet for første gang, men siden jeg havde så ondt i mine skuldre kunne jeg ikke bekymre mig om det og det gik også meget fint 🙂 Massagen gik godt, men for f…. det gjorde ondt. Jeg skreg af smerte, da han trykkede på nogle punkter. (Han var glad for at der ikke sad andre og ventede efter mig… det ville nok have været gået). Jeg håber at det har løsnet det meste, føles bedre i dag, men for en sikkerheds skyld skal jeg til cranio terapi på mandag. Sådan.

Efter massagen, hentede jeg Röskva og gik hjem. Og tog så bilen for at hente Óliver og så kunne drengene puttes og jeg kunne smide mig i sofaen med min søster og se tv og snakke, mens Kim var ude.

En rigtig god og nem dag. Det varier om jeg synes dagene er nemme eller hårde og noget af det der har betydning er antal kopper kaffe (kan være for lidt, men også for meget), antal timer søvn (sjældent for meget) og vejret (næsten altid tilpas :)).

Nu har Röskva lige fået bad, det er hun stadig ikke vild med. Til gengæld kan hun lide massageturen hun får bagefter, så det gør det lidt bedre 🙂 Jeg får besøg af en veninde ved 11 tiden, så det er hyggeligt. I weekenden skal vi ud og kigge på en lejlighed vi kan leje fra 1.jan., det er jeg spændt på. Så skal vi til barnedåb søndag.

Tiden flyver af sted og måske der nu kun 9 måneder til jeg står og åbner døren ind til mit eget hus… hvem ved???? Jeg må hellere tale lidt med universet om min plan 🙂

knus fra Erla

- 7 kommentarer til Som tiden dog går

7 Replies to “Som tiden dog går”

 1. Hæ hæ, spennandi að heyra með íbúðina, vonandi er þetta eitthvað sniðugt. Þetta Röskvu nudd, hefurðu lært það /lesið þér til um það einhversstaðar eða er þetta bara nudd sem þú finnur upp á_’+´þ.æl90ö-iopðð’+)=Ö_? þarna var spurningamerkið loksins ( á íslenska lyklaborðinu…) bæ þín Inga.

 2. hæ hæ! Við erum bara með svipaða hluti á dagskrá, við vorum í 4 ára skoðun með Leo í dag og vorum líka að leika okkur með sprautur í vatnsglasi eins og Máni á myndinni! Vorum hins vegar ekki í nuddi, þó það hefði bara verið fínt! 😉

  Nú eru bara 6 vikur þangað til ég kem heim! =D Hlakka rosa til að hitta ykkur! ;*

 3. Elsku besta Erla .
  Lífið er og verður pússluspil.
  barn 1 fótbolti, menntaskóli, box,vinna, vinir (Og ekki lenda í vandræðum)
  barn 2 tae kwon doe, sund, skátar, badminton
  barn 3 tae kvon doe, sund, skátar, auka lestur
  pabbi er að vinna
  mamma er að vinna

  Mamma mín hjálpar okkur oft, það er gott. Ísland í dag er ekki gert fyrir fjölskyldur. Ég skammast mín fyrir fjölskyldupólitíkina á Íslandi. Hún er næstum engin!

  SPURNING: hvað þarf grunnskólakennari að vinna marga tíma á viku til þess að sjá fyrir fjölskyldu?

  Svar óskast

 4. Elsku RVS

  Veit ekki thetta med grunnskolakennarann. Kim er allaveganna bara i 100 % vinnu nuna og fekk 160.000 utborgad. Svo……. reikni their sem reiknad geta 🙂

  kv. ur sóltúninu.
  ps. eftir aramot flytjum vid nær ykkur…. kannski madur verdi tha duglegri ad kikja vid i kaffi 🙂

 5. Elsku Inga min

  rædi vid thig i sima fljotlega um undur ungbarnanudds 🙂

  og Ása ” ja komdu heim, vid hløkkum lika til og bradum passar Røskva i føtin fra ther 🙂 ”

  knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading