Peysan

PICT0402

Originally uploaded by Kim og Erla.


Jeg har strikket denne trøje helt selv, på nær med lidt hæklehjælp fra mor. Jeg er meget stolt 🙂 Den får min lille nevø i Kbh. og hvis han ikke bruger den er det også ok. Fordi der følger masser af kærlighed med og den kan han vel bruge, ik?

Der er flere nye billeder fra vores weekend i Akranes, moster var jo med med sit kamera, bl.a. billeder af den kreative far, der laver mål med den store søn.

Drengene og jeg var ude 3 timer i dag efter børnehaven og bl.a. var vi på en opvarmet strand her i Reykjavík. Det er første gang jeg er der og det var rigtig hyggeligt, så det må vi gøre igen. De legede med spande og skovle og skulle hente vand og sådan og selvfølgelig skulle Óliver lige prøve at gå ud i vandet med sko på. De var dog meget trætte og umulige da vi skulle hjem og det var moren også, havde fået lidt trætheds smerter (hvilket hun tit gør, fordi hun ikke kender sin grænse) og blev sur over at skulle bære børn og taske til bilen, samtidig med at skulle diskutere med en 2 årig og en 4 årig om hvorvidt det var en god ide at tage hjem. DET BESTEMMER MOR – SLUT. Men hjem nåede vi og fik lidt hyggestund herhjemme inden de faldt om lidt i otte.

kh. Erla

- 6 kommentarer til Peysan

6 Replies to “Peysan”

 1. hejsa Erla – sød trøje, jeg har kun strikket en ting i mit liv; et laaangt halstørklæde 😉

  Hvordan går det med maven? Kan jeg finde et billede af den her på siden? 😉

  Her går det dejligt – i april var vi 11 dage på La Gomera (en lille ø på de canariske øer) sammen med Tilde, Solvej og Jerry. Ungerne nød sandet, vandet og hinanden! Vi andre slappede bare af… Meen efter vi er kommet hjem kan vi ikke holde Ulf ud på vores 68m2 oppe på 4.sal -han er alle vejne og hyler hvis han ikke kan komme ud! Så nu er vi seriøse omkrig at finde et hus! Og har lige snakket med banken idag… nu må vi se hvad de vil låne os – så vi mere præcist ved hvor dyrt et hus vi kan købe 🙁 vi frygter det værste – for vores drømme er et hus med have, plads til os tre, nær skov/strand og helst i København! men ellers bare i nærheden af metroen… okay da, så bare ved en tog-station 😉

  Håber vi ses til sommer? 😉 Hils familien
  Knus
  Sabrina.

 2. Godt at höre fra dig Sabrina, jeg kigger ogsaa jævnligt paa Ulf 🙂 Den söde trold. Jeg maa sætte mavebilleder ind snart, saa fölg godt med.
  Jep det er svært ang. hus…. der ville man gerne vinde nogle penge, saa man kan faa drömmehuset, men mon ikke man bliver nödt til at finde ud af at gaa lidt paa komprimis… :)Glæder mig til at höre, hvad I finder ud af.

  knus Erla

 3. Øj. Det lyder superlækkert Sabrina. 11 dage i varmen. Sig mig lige – havde i sparet ferie op, eller har I bare nogen meget fleksible arbejdsgivere? Men vi står så her med det der så må være 2 gange ulf – og det gør det heller ikke nemmere at putte ungerne kl. 20 når det er højlys dag til kl. 22:30 om aftenen heroppe. Så, jo – et hus med havedør er sikkert vejen frem. Nu kan I jo så bare håbe på at kolonihasagen ender med at de ikke må sælge til ublu priser – selvom den dom så sikkert vil betyde at det bliver et system med central venteliste, hvilket jo så bare er lidt håbløst på en anden måde. Men smid endelig lidt inspiration og tanker op mod os, det er jo unægtelig nogen ting vi også går og tænker en del på. Håber vi ses til sommer til en omgang strand og grill…

  Hils Solvej og Jerry når i ser dem – Kim

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading