En morgenhistorie

I gaar haglede det. I dag sner det. Jeg nægter at sætte mine solbriller i tasken.

 Men til det, der er meningen med denn post. I morges, da vi skulle af sted fulgte Kim os tre ned til bilen som han gör hver morgen. Der fortalte han Óliver at han er en mossletrold (I maa lydlæse, da jeg ikke er sikker paa stavemaaden 🙂 ).

Da vi saa körte af sted spurgte Máni, hvorfor er Óliver saadan en mossletrold? og jeg svarede at det vidste jeg ikke, han var nok födt saadan. Ja, svarede Máni og tilföjede: og han er ogsaa födt fjollet 🙂

xxx fam. Linnet

- Ingen kommentarer til En morgenhistorie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading