Musik

Jeg aner jo ikke hvad du taler om Matti? Du siger du har tagget mig? Hvad f… betyder det? Og burde min WordPress installation ikke fortælle mig om evt. trackbacks, taggings og lign? Du er så skide hip 🙂
Men anyway, så tror jeg nok det er noget a la stafet-løb, og at jeg derfor nu skal lave en liste på 5 musiknumre jeg vil stå op til om morgenen – og så sende turen videre til næste blog. Okay – jeg prøver:

1. Eddie Murphy “Almost fucked a midget”
2. garth Brooks “Friends in low places”
3. Gnags “Den dejligste morgen”
4. Jamie Cullum “Nothing I do”
5. Jumior Seniuor “Can I get get get”

– og det var så dagens valg. Jeg sender den videre til Martin Ersted på martinersted.blogspot.com/

- 2 kommentarer til Musik

2 Replies to “Musik”

 1. Ju, altså du burde kunne se på dashboarden at du er blevet linket til, og så synes jeg godt du kunne have vlogget den top5 liste der.

  Blog er totalt yt – vlogging is the new black, my friend.

 2. Heppa…

  Lige kommet hjem fra Norge efter 3 dages seminar og fest og et indblik på en af tidens største numre – Apache. Versionen med The Incredible Bongo Band er top top fed, så den er sgu lige kommet med på morgenmusiklisten, der ser sådan her ud (i en 6-er-udgave):

  1. Apache – The Incredible Bongo Band
  2. Marvin Gaye – I Heard It Through The Grapevine
  3. The Knife – Marble House
  4. Mew – Zookeepers Boy
  5. Dolly Parton – 9 to 5
  6. Gasolin – This Is My Life

  Go’morgen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading