Brunsviger trip til Albani-øen

Så har vi været afsted til Fyns lnad. Jeg skulle selvfølgelig lige belæres om hvor fedt det er at jeg har en krop, så den vist mig hvor rigtig dygtig den er til at være syg – og så viste jeg den hvor fed jeg er til at æde piller. Det er så hyggeligt at gå rundt små-døv og lysoverfølsom i en medicin tåge af kodimagnyler og penicillin…top dollar. Men udover min krops tåbelige timing af sygelighed, så var det en fed weekend. Jeg og Óliver besøgte familiekollektivet på fyn, hvor Frank og Louise bor med deres knægt Albert, og så ellers hele pivtøjet af familie, ligefra Steven Seagal elskende lillebrødre til elskelige oldemødre fræsende rundt på rullator / motorcykel. Svært hyggelig konstellation, både billigt og lækkert. Så fed weekend, og godt at se en gammel medindsat 🙂 Se billeder her…

…og i samme åndedrag skal nævnes Erla og Mánis tur hos Ane. Billederne er her…

PS: På baggrund af meget smuk kvindes ønske, kan man nu navigere på denne måde gennem galerierne. Og så anbefaler jeg at trykke på F11 når du/I ser billeder…

- 3 kommentarer til Brunsviger trip til Albani-øen

3 Replies to “Brunsviger trip til Albani-øen”

 1. Hæ ógeðslega hefur verið gaman hjá ykkur og flott sverð og skjöldur sem Máni hefur fengið og mikið eru þetta skemmtilegar og fallegar myndir
  Ég var á hláturjóganámskeiði mjög gaman

 2. Selv tak for en fed weekend, trods snot og anden sygdom.
  Vi kom igennem den selv om det ikke foregik med gamle dagens turbo snak, læssevis af bajere og gymnastiske udfoldelser på græsplænen.
  Godt at se dig du gamle.
  Møs til ungerne og din søde kone,,,,,,,Atlas er det ikke et køleskab. LOL

  KH

  Frankedyret.

 3. Næste gang, du! Så skal jeg nok give dig turbo. Og så er det altså slut med at kalde mig gamle – du ældre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *