Sommerferie, part IV

Vi landede mandag efter ferien i Island, og kom hjem til et meget, meget fint hus – vi havde udlejet til svenskere, og de er jo ordensmennesker. Men så ramte hamsterhjulet os allerede tirsdag, og i år har job- og skolestart virkelig været hård for den lille familie, så derfor er der først overskud til at skrive lidt om islandsferien nu. Men skrives om den, det skal der – for det var virkelig en fantastisk afslutning af sommerferien.

Vejret er måske en kedelig ting at starte med, men i Island har det en stor betydning – og vi fik 12 dage med høj sol. Vi blev brune, var på stranden, gik i shorts og fik den sommer som Damnmark ikke fik i år. Derudover, så tog vi også hurtigt i sommerhus med Ingvar og Ingibjörg og Erlas søskende som også var hjemme fra både Sverige og Norge. Syv voksne og syv børn, højt solskin, modne blåbær, lammesteg på grillen, gå-tur til vandfaldet, havbadning og brætspil. En magisk weekend, som står som et tindrende klart eksempel på gode timer. Der var alt hvad man kunne ønske sig, både for krop og sjæl. Ja, det lyder lidt floromvundet og pompøst, men hvis nu mindet falmer om et par år, så er det rart at kunne læse om hvor dejligt det var…

Sommerferie 2016Sommerferie 2016Sommerferie 2016Sommerferie 2016Sommerferie 2016Sommerferie 2016Sommerferie 2016Sommerferie 2016Sommerferie 2016Sommerferie 2016Sommerferie 2016Sommerferie 2016Sommerferie 2016Sommerferie 2016Sommerferie 2016

Efter mange dejlige dage i Reykjavik, hvor vi også nåede at tage til koncert, tage i biffen, besøge gamle venner, shoppe downtown og hoppe i svømmehallen hver dag, blev det tid til Akranes. Denne gang med en stor event i horisonten; nemlig Sveinns fødselsdag, som blev fejret med en tre timer lang koncert i byens biograf. Vi spillede, hans børn spillede – og flere af Islands bedste musikere kiggede også forbi og viste hvor skabet stod. Erla og søster Begga var værter, og lavede nogle hjertevrame parodier på de gamle. Det var en superfin aften, og ungerne nød at svælge sig i frihed, sodavand og popcorn – og vi sluttede af på terassen derhjemme med en lille kerne af gode folk, som blev hængende til ud på natten. Resten af dagene gik med Reykjavik Pride, flere svømmehaller, tid til at få læst lidt skønlitteratur og så ellers bare råhygge…

Ammas festAmmas festAmmas festAmmas festAmmas festSommerferie 2016Sommerferie 2016Sommerferie 2016Sommerferie 2016Sommerferie 2016Sommerferie 2016Sommerferie 2016Sommerferie 2016Sommerferie 2016Sommerferie 2016Sommerferie 2016P8050448P8050481P8050479

 

 

 

- 1 kommentar til Sommerferie, part IV

One Reply to “Sommerferie, part IV”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading