Kunst

Blendstrup er en af mine yndlingsforfattere. Så er det sagt. Og børnenes. Så når han beslutter sig for at skrive historier til 60 egetræer, sammen med sin ven Ole, så tager vi afsted for at se det. Det var på Johannes Larsen Museet ved Kerteminde, som på alle måder er en udflugt værd – superhyggeligt museum, tæt ved den lækre mols-natur på Fyns Hoved og et stenkast fra de Ebeltoftske gader i Kerteminde. Udstillingen var so-so, ikke nogen stor kunstnerisk oplevelse, men det var også mere konceptkunst. Den tilhørende bog er til gengæld rigtig lækker, så det var besøget værd. Vi tog også en rundvisning med i købet, så ungerne fik et indblik i hvad en kunstnerkoloni var for noget, hvordan man engang kun tjente 800.- på et helt år og hvad det vil sige at “male fresco”. Dejlig dag. Og, å ja, så var mig og krølle også lige forbi Brandts og se Danish Fashion Now og Selfie – det var okay, men hun synes vist det var mediemuseet som var det sjoveste..

Mobil september 2015FamiliehyggedagFamiliehyggedagFamiliehyggedagFamiliehyggedagAugust 2015August 2015August 2015

- 2 kommentarer til Kunst

2 Replies to “Kunst”

  1. Johannes Larsen ferðaðist til Íslands og teiknaði myndir af stöðum í Íslendingastöðunum. Þetta hefur verið frábær dagur
    kveðja moster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading