Dyr snakker, mennesker taler.

Jamen, for søren da. Først bad de mig om at lave en hjemmeside til demokratifestival.dk, så gjrode jeg det. Så bad de mig lave en workshop til det samme arrangement. Så gør jeg det. Så bad de mig om at lave en showcase, i et aftenprogram som også byder på “Det slører stadig” – og dælme om ikke Dennis Buchleitner, Sara Hauge og Emil Nygaard har sagt “ja” alle tre. Det bliver topgodt og superhyggeligt! …og så er der også lige lidt jazz med Litteratour 2015 og Odense Spoken Word Festival og et nyt gymansie-koncept. Jo, jo. De talte ord bliver ikke glemt, selvom PSFyn nu holder en længere pause i Svendborg og foreningen fremover drives af Odense-folk, med fast base på Teater Momentum…

- Ingen kommentarer til Dyr snakker, mennesker taler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *