Shh! Hvad er det? Er der lyden af et hamsterhjul?

Så er ferien så småt ved at smide tøjet, og igen fremstå som alment hamsterhjul. Vi afsluttede den sidste del med en familieferie ved vesterhavet og et familiebesøg i Ebeltoft. Vesterhavet var knap så bidsk som sidste år, hvilket var passende for Røskva, men måske lidt tandløst for drengene. Til gengæld tog Máni og far i kabelparken i to timer, og dælme om ikke den førstefødte lærte at stå på vandski 🙂 Det var supercool. Farmand klarede også fire runder i streg, så det superfedt at prøve, og så er der jo også 90 kabelparker i Tyskland, samt en i KBH og i Aalborg, som jeg har lovet vi skal se på. Teltet bestod sin ilddåb lørdag aften, med en ordentlig omgang skybrud, og selv om teltet derefter lå halvt ude i en lille sø, så holdt alting tørt. Vi fandt også en campingplads der kan anbefales, Nr. Lyngvig Camping – den er lowkey, ret billig – og hvis man kører ned i enden af den og camperer, så kan man ligge i sin egen klitgryde, 100m fra vesterhavet. Pladsen er kun 3km fra Hvide Sande, så indkøb og badning med livreddere er også tæt på.
Besøget i Ebeltoft var som det plejede – hyggeligt og familiært. De kender byen ud og ind, jeg fik købt lidt tøj til familierabat, ungerne shoppede smykker på markedet og hjemmelavede bolsjer i Mols Bolsjer – og oldemor bød på sodavand og slik, over en kop kaffesnak i haven. Nu er vi så hjemme, og ungerne stornyder det. Der bliver lavet legeaftaler i ét væk, og huset voksne nærmer sig i adstadigt tempo arbejdet forude. Jeg starter tirsdag og Erla starter torsdag – og ungerne bliver smidt i SFO imens. Et enkelt smut på Lyø, til lidt ø-lejr hygge, bliver det nok også til. Alt godt herfra, håber I alle har haft en fantastisk sommer derude!

Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014Vesterhavet og Ebeltoft 2014

- 1 kommentar til Shh! Hvad er det? Er der lyden af et hamsterhjul?

One Reply to “Shh! Hvad er det? Er der lyden af et hamsterhjul?”

  1. Dásamlegt frí og spilin alltaf með í farteskinu. Engin smárigning. Líka gott að koma heim og byrja aftur í rútínunni. Þegar að ég skrifa þetta eruð þið öll byrjuð. Takk fyrir þessar skemmtilegu fjölskyldumyndir. Máni ekkert smáflottur á sjóskíðunum.

    Knús frá ömmu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading