Stur stur busk væk væk!

Der var ikke gået mere end en uge, før vi rendte ind i næste familiesammenkomst. Den forelskede storebror, med døtrene med sig, kom ned og fik sig en hyggelig weekend. Og ganske, pretty oldskool gik vi i cirkus om lørdagen. Bennweis. Intet mindre. Og dog. For jo, det havde helt klart sine øjeblikke, og ungerne fik da også kamelridetur og hvadbehar, men teltet var kun 25% fyldt, og det var svært at holde stemningen kørende. Men ungerne nød det. Og vi lod os rive med undervejs, men visse af dyrenumrene var simpelthen også en tand for joviale. Gæs og ildere. Og så til den pris. Det er jo et røverkøb – eller røveri, jeg ved det ikke. Og timerne før og efter blev brugt på bål, grill, brætspil og hygge – og jeg udnyttede Jeppes milde form for ADHD når det kommer til natur og træ, og udstyrede ham med en grensaks og en sav, hvorefter han straks, skal vi kalde det nær-studsede, næsten en hel busk/træ. Meget fint. Næsten skulpturelt. Men hyggeligt? Ganske absolut!

2014 - Maj - Weekendbesøg2014 - Maj - Weekendbesøg2014 - Maj - Weekendbesøg2014 - Maj - Weekendbesøg2014 - Maj - Weekendbesøg2014 - Maj - Weekendbesøg2014 - Maj - Weekendbesøg2014 - Maj - Weekendbesøg2014 - Maj - Weekendbesøg2014 - Maj - Weekendbesøg2014 - Maj - Weekendbesøg

- Ingen kommentarer til Stur stur busk væk væk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *