Leipzig, part 2

Glemte at lade kameraet op, så her er lidt håndholdte telefon billeder i stedet ,-)

Vi startede dagen med at gå på Spinnerei, et voldsomt stort efterladenskab fra 1800-tallet, som i dag er kunstnerbule, med et par hundredetusinde m2, som er udnyttet til kunst osv. Og det er en del af det europæiske project “second Chance”, som holder liv i fem gamle industri mastodonter i europa. Tak, EU.
Leipzig 2011
DSC01097
Leipzig 2011

Så var vi også i Zoo i tre timer:

DSC01101 DSC01102 DSC01083
Leipzig 2011

…og jeg sluttede dagen af med bytur sammen med Troels. Schönes.
Leipzig 2011

I dag bruger vi tiden på lidt graffitti-kiggeri, en smule legetøjsshopping og så tager vi nordpå i løbet af eftermiddagen. Vi tænker på at finde en hyggelig camping plads nær Elben, for lige at knække turen over i to og få en hyggelig aften ved lidt vand og bruge tiden på lidt settlers 😉

- Ingen kommentarer til Leipzig, part 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading