Lotto!

…nej, men tæt på 🙂 Som I jo nok ved, så er vores økonomiske situation ikke den bedste. Vi har da fuldtidsjob begge to og ingen bil, men vi har trods alt købt et stort hus og har tre unger i institution. Vi har derfor overvejet vores muligheder, og har nu belsuttet os for at leje vores gæsteværelse ud. Vi har jo tidligere boet i bofællesskab, så hvorfor ikke? Svendborg Kommune mangler boliger til udvekslings studenter (sådan nogle som Troels), så allerede fra på mandag skal vi have to kinesiske piger boende. De læser begge  til “Liquid Cargo Handling Simulator – Crude” ude på Maersk Training Centre – det ligger ca. 3 kilometer herfra. Kommunen betaler ikke de superfede penge, men nok til at vi måske kan få råd til en bil til efteråret. Den ene pige er fra Zpishermejem-Provinsen og er 22 år gammel, den anden er fra Pinpontrik City. Vi har fortalt Máni om arrangementet, da han jo praktisk talt kommer til at dele værelse med dem, men han er cool med det, så længe vi får en bil 🙂 Vi er ret sikre på at det komme til at give nogle anekdoter, og så håber vi bare på lidt penge i lommen og en sake-brandert eller to. Der er et par billeder af studinerne her:

Ning Hao:

Kati Wong:

- 5 kommentarer til Lotto!

5 Replies to “Lotto!”

  1. Eg trudi thessu 100%, hugsadi med mer hvad thad vaeri snidugt fyrir ykkur ad kynnast kinverskri menningu i leidinni, minnir ad eg hafi lika truad 1.april gabbinu a blogginu ykkar fyrir ari sidan. Eg er svo saklaus og audtrua…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *