Med kajak mod parnasset…

I torsdags var jeg ude at hilse på de nye kolleger. Og det lader til at de er en omgang søde, festlige og friske mennesker. Selv chefen var ude at vende på de vilde vover iklædt redningsvest, og bagefter nød vi møglækker picninc, bål, øl og jovial snak – der endda blev så hyggelig at klokken blev 01:30 på en almindelig torsdag. Det var rigtig godt – og er med til at sætte en god streg under min job-beslutning for næste år. I weekenden var Erla derefter nede og drikke sig i hegnet i Berlin, mens jeg drev de tre unger rundt i manegen herhjemme sammen med bedstemor. Det var nu også ganske fede timer, vi fik set danmarks største naturlegeplads, fik svømmet og ristet marsmellows ved bålet om aftenen. Og så startede ugen igen – endda på ganske interessant vis. psfyn.dk har jo, som I alle ved, stadig godt med storm i sejlene og det bringer mere og mere med sig. I aften var jeg inviteret op på rådhuset som forfatter, for at være med til at udgive en folder om Svendborg, sammen med 20 andre grafikere og ca. 10 forfattere. Sammen med to grafikere skal jeg så skrive en tekst om to steder i Svendborg, og meningen er så at folk skal følge et “spor” igennem byen, hvos de så selv kan sanse, se og læse om de 22 stader. Projektet virker dejligt frit og friskt og de andre deltagere havde mange gode input. Udgivelsen af bogen sker så til Litterturfestivallen i Svendborg, hvor psfyn højst sandsynlig også skal arrangere et slam. Så i de dage bliver hr. Linnet nok en travl mand, men for en gangs skyld er der vist lidt gryn involveret. Kulturen trives og familien ligeså. Og på vejen hjem faldt jeg så over nogle forladte drankerbindigsværkshusknusteflaskervinduermadresterhagekorsboliger nede i midtbyen, som jeg straks måtte ned og fotografere. Men se, det er en helt anden historie…

- 3 kommentarer til Med kajak mod parnasset…

3 Replies to “Med kajak mod parnasset…”

  1. Fékk pakka fra Danmörk i dag og þakka fyrir.
    Flottar myndir fra börnunum þremur. Eiga ekki langt að sækja listræna hæfileika. Erum að leggja af stað með hestana vestur. bless afi frá Ekru

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *