Og det er stadig weekend :)

I går fik vi islændinge til middag. Björgvin og Magga med sønnen Bjarki.

Drengene holdt gang i bålet 🙂

Og i morges tog ungerne og jeg over til Christina og hendes unger for at hoppe 🙂 og hygge.

Så tog vi et par timer på stranden. Det var skønt, at lege med sand og vand. Dog var vi sådan lidt uheldige med at der på stedet også var en omrejsende tivoli. Og hvad jeg synes om den slags, vil jeg holde for mig selv, men drengene fik lov til at prøve 2 ting hver og vi kom af med 100 kr. 🙂

På vej til stranden cyklede jeg med Óliver bagpå. Han sagde følgende: “hvis jeg havde en bil, ville jeg rulle vinduet ned og råbe – hej, lækre piger, mor” 🙂 ha ha ha……… crusing around…. jeg kan lige se det for mig…..

Hjemme stod den på lidt leg i haven, aftensmad og så bad. Her er mine smukke rockere 🙂

nu har Kim og jeg aftalt ca. en times arbejdstid og så hygge….  og hvem ved, hvad vi finder på i morgen, når vi igen igen kan vågne op til en fridag :). Jeg er ved at prøve at overtale Kim til at stå op og bage boller…. vi får se :).

Og til sidst et billede af vores datter, som også gerne vil være i stand til at kravle over til naboen – hun er bare klar til at stikke af 🙂

- 4 kommentarer til Og det er stadig weekend :)

4 Replies to “Og det er stadig weekend :)”

 1. Tak for hyggeligt besøg – skønne billeder (o:
  Rigtig god dag i morgen med hjembagte boller …

 2. hann verður einhvern tímann góður
  og eins gott að passa dömun og hafið það gott á morgun
  Björgvin er það sá sem var að vinna í Réttó?

 3. Góð Röskva. Er ekki málið að reyna sig í lífinu?
  Maður veit ekki hvað maður getur ef maður fær ekki að prófa.
  kveðja amma

 4. Æðislegar myndir! Þau eru svo yndisleg börnin – og þið 🙂

  Óliver verður einhvern tímann algjör… 🙂

  Kv. Bryndís og við öll

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading