En travl weekend.

Jeg skal da love for at de kære unger er kommet hjem i familie-tumbleren igen. Fredag holdt Mánis skole en stor festival, som de havde arbejdet på i en uge. Det kulminerede i et 6 timers langt program hvor Máni var på scene og synge, der var boder med Hønse-Skidning (say what?), Tombola, kræmmermarked, tarzan baner og meget mere. Det godt for forældrenes tyrkertro på nordre skole at se de kunne stable et så fedt arrangement på benene. Og efter ungernes hjemkomst er det jo superrart at se at de bare stortrives alle tre – og det er også noget de selv giver udtryk for. Lørdag stod de så på fodbold stævne for Máni i hans nye klub, SFB – mens Oliver og Erla lavede børnehavens kolonihavehus. Og søndag blev så til pladereception og koncert på Naturama og skolebio for Máni. Så den hverdags stabilitet vi derfor også sigtede efter, har altså sænket sig over den lille familie. Ikke at det dermed er rent trummerum, for jeg skal da love for at google-calendar er godt fyldt op lejrskoler, poetryslam, konfirmationer und so weiter. Og måske er det ikke så ringe endda. Vi mødte endda et islandsk par ved fodbold klubben, som selvfølgelig kender hele Erlas familie, hvilket er meget typisk. Nu skal jeg så bare lige finde mig et godt job og nogen gode sjukker, så tegner alt lyst.- 2 kommentarer til En travl weekend.

2 Replies to “En travl weekend.”

 1. hæ sumarið komið til ykkar er að hlýna hér
  rosalega hefur verið gaman hjá ykkur.
  Unnuð þið í hænsnaskístslottóinu
  kveðja ragnheiður

 2. Aldrig noget med afslappelse hos familien Linnet. Det ser ud som I har haft en travl og sjov weekend. Glæder mig til at pröve hængekojen og se dit flotte gras Kim.
  knus og kram fra Marbakki
  tengdó

  Sigurmon, Bergþóra, Sveinn og Vésteinn hilser. Ása Birna læser til exam i Reykjavík.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading