Chokterapi…

Det bliver lidt svært at forklare – men det har sikket set sjovt ud. Hvis der er nogen der kan huske det, så har vi ved siden af vores skur en 1000 liters regnvandsopsamlings tank. Hvilket også er tæt på det sted hvor vi er ved at anlægge nyt græs. I går, mens jeg er ved at plante til, så skvatter jeg så over en rive, hvilket får mig til at blive små-hidsig, og kyle den væk. Den rammer så lidt uheldigt på den tap der er nederst på den store beholder, hvilket betydder at den flækker – føst lidt, så mere og så rigtig meget. Så pludselig er der 1000 liter vand blandet med jord i vores have. Det synes både Röskva og Múggi er en fest. Jeg får dog reddet Röskva i land, og sætter hende over i sandkassen. Da jeg kigger op mod skuret igen, så kan jeg se at det ryger indefra skuret – og at Múggi ikke længere hopper rundt, men ligger i den store vandpyt. Det viser sig så at jeg er kommet til at rive en elledning over da jeg rev hønseskuret ned, og at den nu har givet Múggi eletrisk chokterapi gennem vandpytten. Jeg løber ind og slukker på hfi-relæet, og ringer efter en taxa mens jeg løber ud efter Múggi. En halv time senere sidder jeg og Röskva på dyrehospitalet med en lidt fortumlet, og levende, Múggi og en regning på 1200 kr. Men okay, vi overlevede allesammen – og mon ikke haven har fået nok vand til de næste par dage. Hvem sagde jeg ikke havde grønne fingre.

- 4 kommentarer til Chokterapi…

4 Replies to “Chokterapi…”

  1. Nu fik jeg et chok. Nu var vi heldige at ikke du eller Röskva kom til skade. Þetta hefði getað farið illa. En allt er gott sem endar vel peningar eru bara pappír. kv frá Ekru

  2. Var ég plataður ? Það er bannað að nota Röskvu í svona plat. En Kim ég hlakka til þegar þú kemur í sumar og ferð að leita ða myndunum þínum.

  3. Ja KIm jeg ved ikke rigtig om jeg skal tro på din historie ,men mine store elever fortalte mig at jordens fart var aftaget p.g.a alle de vindmøller der blev bygget,specielt vindmølleparken ved Ebeltoft havde stor skyld,vingerne var for store så de nedsatte jordens rotationshastighed.Knus Mor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading