Såååå er det gjort.

En lidt ny start. Vi har byttet værelse med drengene. For det første er der nu plads til en babyseng i vores soveværelse og for det andet, kunne man næsten ikke gøre soveværelset/opbevaringsrummet rent efterhånden grundet meget knap plads. Så det var dejligt at få gjort. Drengene er glade for deres nye værelse og sidder nu og laver lego derinde. De gange de har leget inde på deres eget værelse kan man tælle på en hånd…. så det er nok nyhedens interesse der taler 🙂 Efter at have rykket rundt og gjort rent og ryddet lidt op og smidt ud, tog vi i svømmehallen. De må have været energikrævende fordi hele familien faldt om og sov i ca. 3 timer. En god eftermiddagslur. Nu har vi så spist burger og pølser, en lille grillfest. I aften henter Kim Hella i lufthavnen. Máni er super spændt og spørger hele tiden, hvornår det nu er bedstemor kommer. Det bliver fedt at se genforeningen i morgen. God weekend, knus E

- 1 kommentar til Såååå er det gjort.

One Reply to “Såååå er det gjort.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading