I det dejlige vejr

Hella ankom sent torsdag aften, og hun har været super heldig med vejret. (Første gang vores gæster er det … ha ha). I fredags var Kim, drengene og Hella ude ved stranden at lege og nede i byen at købe is. Så tog Kim på job og bedstemor var hjemme med drengene. Da jeg så kom hjem fra arbejde tog de små og svigermor i svømmehallen, som var proppet med folk i det gode vejr. Om aftenen var bedstemor så træt, at hun ville blive hjemme og så i seng, så ægteparret Ingvarsdóttir/Linnet tog i biffen. Dejligt. I dag har bedste så opserveret gymnastik og så gik vi en god tur i byen og endte på en åbning til en kunstudstilling. I øvrigt sammen med ministre, kunstfolk og andre vigtige mennesker og følte os meget på beatet 🙂 Derfra tog vi så over til moster og onkel og spiste lam og drengene legede i haven. OG JEG LØSTE EN PUZZLE SOM, DER KUN ER EN DER HAR LØST FØR. Der blev taget billeder af det, men hvis jeg sætter dem på nettet, så ser I også løsningen… og det vil jeg ikke have… 🙂 Det var som sagt lige kort, hvad vi har brugt denne weekend på indtil videre. Knus fra os 5,5. Her er lidt moster billeder. Vores egne kommer på snart.

Det sidste billede her skulle have været sådan et super sødt brødre billede hvor de holder om hinanden 🙂

- 4 kommentarer til I det dejlige vejr

4 Replies to “I det dejlige vejr”

 1. Góð Erla, var þetta ekki bara spurning um tíma? Held að þú ættir að geyma myndina á góðum stað svo að þú getir slegið um þig aftur seinna.

  Sit hérna í yndislegu veðri í Færeyjum og byrjuð að prjóna peysu úr færeyskri mjúkri ull. Hjördís er að baka pönnukökur og við erum nýkomin úr yndislegum bíltúr. Síðan ætlum við vinkonurnar að fara í göngutúr upp á fjallið, þegar að við erum búnar að troðfylla okkur af pönnukökum. Þetta er búið að vera frábært. Tökum ferjuna til Þórshafnar klukkan 6 í fyrramálið og eyðum deginum saman þar. Leggjum af stað til Íslands klukkan 16:30.

  kveðja mamma

 2. Hej Erla og kim
  Sider lige sammen med Ulla og ser billeder fra påsken.
  Det er godt nok sørgeligt med det vejr oppe (fnis) Når i har godt vejr har vi dårligt og omvendt.

  Hilsen Steen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading