Marts – Konfimationstur til Edinburgh og Glasgow

Well… Der gik da vist lige 4-5 år, men nu lykkedes det endelig. Máni ønskede at komme til Lissabon på konfitur, Röskva valgte Paris og Óliver ville til Glasgow. Men der kom lige noget Corona, efterskole og gymstart i vejen – men nu kunne det endelig lade sig gøre.

Det blev fem gode dage med både naturvandringer,. tre-dobbelt koncert på King Tuts Wah Wah Hut, Stand-Up til Glasgows Internationale Stand-Up Festival og så også A Play, A Pint and A Pie på Oran Mór. Og derimellem både kunstmuseer, botanisk have, spisning af både indisk, persisk, skotsk og asiatisk mad, så det var luksus med luksus på. Og det blev shoppet genbrugstøj og vinyler, så der var godt gang i dagene med lutter gode ting.

Tillykke med konfirmationen min dreng, og velkommen i de voksnes rækker 🙂

2024 - Marts - Konfitur til Edinburg og Glasgow med Óliver2024 - Marts - Konfitur til Edinburg og Glasgow med Óliver2024 - Marts - Konfitur til Edinburg og Glasgow med Óliver2024 - Marts - Konfitur til Edinburg og Glasgow med Óliver2024 - Marts - Konfitur til Edinburg og Glasgow med Óliver2024 - Marts - Konfitur til Edinburg og Glasgow med Óliver2024 - Marts - Konfitur til Edinburg og Glasgow med Óliver2024 - Marts - Konfitur til Edinburg og Glasgow med Óliver2024 - Marts - Konfitur til Edinburg og Glasgow med Óliver2024 - Marts - Konfitur til Edinburg og Glasgow med Óliver2024 - Marts - Konfitur til Edinburg og Glasgow med Óliver2024 - Marts - Konfitur til Edinburg og Glasgow med Óliver2024 - Marts - Konfitur til Edinburg og Glasgow med Óliver2024 - Marts - Konfitur til Edinburg og Glasgow med Óliver2024 - Marts - Konfitur til Edinburg og Glasgow med Óliver2024 - Marts - Konfitur til Edinburg og Glasgow med Óliver2024 - Marts - Konfitur til Edinburg og Glasgow med Óliver2024 - Marts - Konfitur til Edinburg og Glasgow med Óliver2024 - Marts - Konfitur til Edinburg og Glasgow med Óliver2024 - Marts - Konfitur til Edinburg og Glasgow med Óliver2024 - Marts - Konfitur til Edinburg og Glasgow med Óliver2024 - Marts - Konfitur til Edinburg og Glasgow med Óliver2024 - Marts - Konfitur til Edinburg og Glasgow med Óliver2024 - Marts - Konfitur til Edinburg og Glasgow med Óliver2024 - Marts - Konfitur til Edinburg og Glasgow med Óliver2024 - Marts - Konfitur til Edinburg og Glasgow med Óliver2024 - Marts - Konfitur til Edinburg og Glasgow med Óliver2024 - Marts - Konfitur til Edinburg og Glasgow med Óliver

- Ingen kommentarer til Marts – Konfimationstur til Edinburgh og Glasgow

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading