Med hele kylleret på påskeferie i Ebeltoft

Det endte da sørme med en fælles prioritering fra de to brødre om at hive familierne med til på Påskeferie i Ebeltoft. Mutti gav vandrehjemmet, så vi spændte et par mountainbikes på bilen, tog Bjerre Skov på vejen og endte så med nogle dejlige dage i Ebeltoft. Rune og Frida blev introduceret til den hævdvundne jyske tradition “Æggetrilning i Mols Bjerge”, og da vi spillede om slik på dåsen i stedet for penge, så var koncentrationen stor. Vejret var også med os, så det blev til god mad i byen og solnedgang over vigen, med lidt bryg fra Ebeltoft Gaardbryggeri i hånden. Dejlige dage – og nu når Troels og Clarissa skal til at rykke sydpå, så er jo med at få udnyttet at få set de små bananer.

Tur til EbeltoftTur til EbeltoftTur til EbeltoftTur til EbeltoftTur til EbeltoftTur til EbeltoftTur til EbeltoftTur til EbeltoftTur til EbeltoftTur til EbeltoftTur til EbeltoftTur til EbeltoftTur til EbeltoftTur til EbeltoftTur til EbeltoftTur til EbeltoftTur til Ebeltoft

- 1 kommentar til Med hele kylleret på påskeferie i Ebeltoft

One Reply to “Med hele kylleret på påskeferie i Ebeltoft”

  1. Velsingnede dage ! Ikke saa tit det Lykkes at se soenner svigerdoettre og 5 boerneboern samtidig ! FANTASTICO ! MEN jeg holdt ogsaa min aftale (Jeg soerger for godt vejr )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.